Movie rating
0 votes

S01E01 Episode 1 Episode

Episode 1

Struggling comedian and barman Donny meets a lonely woman claiming to be a lawyer. He offers her a cup of tea on the house, and she's instantly obsessed. themoviedb

  • Posters

  • Backdrops

  • Interesting links

  • Trailers

Subtitles

Uploader

Translator

Comments from Opensubtitles.org

  • Arnowen @
    Dramatische vertaling. Kijk alleen al naar 00:09:36. Geen idee hoe dit zo van Netflix afkomt. (ps. ligt niet aan de uploader... ik krijg ze ook zo van Netflix af)
    pvdc @
    Volgens mij zijn dat de teksten die verstuurt worden door Martha. Al die teksten zijn zo abominabel...In het Engels zijn ze ook zo. Ik denk dat de vertaler ervoor gekozen heeft er ook een kromme tekst van te maken.
    Ik heb die reeks gezien op Netflix en vond de vertaling redelijk çava.
    Wat mij betreft kan de markering slechte ondertitel weg.
    SmallBrother @
    Het voorbeeldje wat jij noemt is inderdaad wel erg bizar, maar zo'n foutje (of twee) is geen reden om de subs als slecht (lees: totaal onbruikbaar) te markeren. Bovendien, zie de comment van pvdc. Als de vertaler er bewust voor heeft gekozen, dan is het natuurlijk geen foutje (ook al zou je in mijn optiek niet zo horen te ondertitelen, maar dat terzijde.
    Anyway, die makering heb ik dus weer weggehaald (en ook bij de andere twee afleveringen, daarvoor geldt hetzelfde).
    Arnowen @
    1 of 2 is niet erg. zijn ook voorbeelden. Er zitten er wel 100 in ofzo per aflevering. Je = J en Ik = k... en ga zo maar door. Het is echt heel slecht.

Show comments on opensubtitles.org

Rate quality of subtitles (0 votes)

Fileinfo